naamloos-30

naamloos-21Ruim honderd ondernemers uit de regio Noordoost Fryslân hebben de ondernemersbijeenkomsten op 2 en 3 juli in het kader van de aanjaagcampagne “maak geld met energie” bijgewoond. Een intensieve periode van vijf weken campagne voeren werd hiermee afgesloten. Tijdens de campagne is op basis van praktijkvoorbeelden aangetoond dat ondernemers veel geld kunnen verdienen met het toepassen van duurzame energie. Het blijkt dat de campagne goed bij de ondernemers uit Noordoost Fryslân is aangeslagen.

De eerste offertetrajecten en opdrachten voor meer investeringen in deze nieuwe technologie zijn inmiddels in gang gezet. De verwachting is dat er nog veel meer geïnvesteerd gaat worden. Veertien installatiebedrijven uit de regio zijn partner van de campagne geworden. Na de zomervakantie wordt met deze bedrijven gesproken om te zorgen dat de positieve beeldvorming die de campagne heeft opgeleverd tot nog meer investeringen in duurzame energie zal leiden. Stichting Synnovem verzorgt dit traject in opdracht van de ONOF (Ondernemersfederatie Noord Oost Fryslân).

Ondernemersbijeenkomst 2 juli Surhuisterveen

Ondernemersbijeenkomst 3 juli Dokkum

Alle foto’s copyright Stichting Synnovem. Voor het gebruiken van (hoge resolutie) afbeeldingen kunt een email sturen naar info@synnovem.nl.